sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Hyvin tässä käy

Eilinen päivä käynnistyi urheilullisissa merkeissä. Hain aamulenkiltä vauhtia ensi viikolla käynnistyvään suunnistuskauteen. Maanantaina on rastit Helsingin Pirkkolassa ja keskiviikkona on luvassa "kotikisat" Myyrmäessä.

Oman lenkkini jälkeen jännitin Vantaan Hiihtoseuran menestystä hiihdon SM-viesteissä. Voittohan sieltä tuli! Matti Heikkinen käänsi kilpailun Vantaan hyväksi komealla ankkuriosuudellaan.

Iltapäivällä olin vielä vaalikierroksella. Kolean sään johdosta ihmisiä oli normaalia vähemmän liikkeellä, mutta tunnelma oli silti hyvä. Ihmisiä puhuttivat tällä kertaa muun muassa kaupunkisuunnittelu ja liikenneratkaisut. Tikkurilassa Vantaan Keskustan positiivisen vaalifiiliksen kävi tarkastamassa myös eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen.

Tänään on luvassa astetta rauhallisempi päivä. Ohjelmassa on rentoutumista ja ensi viikon suunnittelua. Viimeiseen kampanjaviikkoon voi käydä hyvillä mielin. Kampanja on kulkenut todella hyvin ja oma olo on luottavainen. Hyvin tässä tulee joka tapauksessa käymään!

Ei kommentteja: